High Tea

Razend populair: onze High Tea. Omdat we de High Tea in verschillende rondes serveren heb je genoeg tijd om bij te kletsen met je vriend(in), moeder, schoondochter of geliefde. We verklappen niet wat je allemaal krijgt maar we beloven dat de scones niet ontbreken. Daarnaast serveren we een hartige- en zoete ronde. Krijg je al dat lekkers niet op? Dan pakken we het graag voor je in om thuis verder te smikkelen. (High Tea €19,95 p.p.).

Het is ook mogelijk om een high-tea box te bestellen via: ‘winkelen in de bakkerij’ en thuis gezellig samen te high-tea’en.

Borreltijd? We serveren ook een High Wine. Hierbij wordt de thee vervangen door drie glazen wijn. Je begint met een glaasje bubbels, gevolgd door een glas witte- en rode wijn. (High Wine €28,95 p.p.)

Party time? Kies voor onze High Bubbels: een fles prosecco met alle bovengenoemde lekkernijen. (High Bubbels €29,95 p.p.)

Graag altijd van tevoren reserveren. Op vrijdag en zaterdag is dit, in verband met de lunch drukte, pas mogelijk na 14.30 uur.