Over ons

Wij zijn Tjeerd en Maud. Sinds april 2019 zijn we eigenaren van City Bakery Café 38. Wij hebben deze mooie zaak overgenomen van oprichtster Bertine (de moeder van Maud). Waardoor de zaak, tot onze trots, in handen blijft van de familie. Bertine werkt zelf ook nog steeds met veel plezier in de lunchroom en daarom zal je geregeld termen als ‘mams’ of ‘schone zoon’ door de zaak heen horen.

Samen hebben we een passie voor de horeca en een voorliefde voor koffie. Het runnen van een eigen lunchroom was voor ons beide een droom die uitkomt. In de zomer van 2020 hebben we ook een tweede zaak mogen openen in het mooie stadscentrum van Dordrecht, namelijk: Poke Perfect Dordrecht. Een franchise concept met een gezonde fastfood variant (wat volgens ons nog miste op de bestelpagina’s van Dordrecht).

Tjeerd doet niets liever dan lekker kletsen met zijn gasten en staat graag in de keuken van een van z’n restaurants om een heerlijke lunch voor je te bereiden. Voor iemand die niet uit Dordt komt is hij snel ingeburgerd: hij kent bijzonder veel gasten bij naam.

Maud kom je ook tegen op de werkvloer maar is vaker te vinden achter de schermen. Zij zorgt onder andere voor de administratie, social media en stort haar creativiteit in het interieur van de zaak. Daarnaast runt ze samen met haar moeder, in het pand naast City Bakery Café 38, haar ultieme meisjesdroom: Purper Interior. Een winkel vol met unieke en kleurrijke schatten voor in je interieur.

Wij hebben het geluk te mogen werken met een super team. Een team vol gepassioneerde

bakkers, barista’s en gastvrouwen. De magic die de dames in de bakkerij in de taarten stoppen proef je terug bij iedere hap. Het is altijd gezellig in de lunchroom en we gaan er met zijn allen helemaal voor. Samen willen we er voor zorgen dat iedere gast zich hier net zo thuis voelt als dat wij doen.

Geniet van onze heerlijke koffie, een vers broodje of ons huisgemaakt gebak!

Liefs Tjeerd en Maud