Over ons

Wij zijn Tjeerd en Maud. Sinds april 2019 zijn we eigenaren van No.38 City Bakery Café. Wij hebben deze mooie zaak overgenomen van oprichtster Bertine (de moeder van Maud). Waardoor de zaak, tot onze trots, in handen blijft van de familie. Bertine werkt zelf ook nog steeds met veel plezier in de lunchroom en daarom zal je geregeld termen als ‘mams’ of ‘hee TJ’ door de zaak horen.

Samen hebben we een passie voor de horeca en een voorliefde voor koffie. Het runnen van een eigen lunchroom is voor ons beide een droom die uitkomt. Tjeerd doet niets liever dan lekker kletsen met de gasten en staat graag in de keuken om een heerlijke lunch voor je te bereiden. Voor iemand die niet uit Dordt komt is hij snel ingeburgerd: hij kent bijzonder veel gasten bij naam. 

Maud kom je ook tegen op de werkvloer en is vaak te vinden achter de schermen, zij zorgt onder andere voor de administratie, social media en stort haar creativiteit in het interieur van de zaak.

Wij hebben het geluk te mogen werken met een super team. Een team vol gepassioneerde bakkers, barista’s en gastvrouwen. Ieder heeft zijn eigen talent en eigen signature gebak. Het is altijd gezellig in de lunchroom en we gaan er met zijn allen helemaal voor. Samen willen we er voor zorgen dat iedere gast zich hier net zo thuis voelt als wij.

In de zomer van 2021 zijn wij samen een extra uitdaging gestart en hebben we een Pokébowl zaak geopend in de Vriesestraat in Dordrecht. Hier is Tjeerd op het moment ook veel aanwezig om de Dordtenaren voorzien van een heerlijke verse maaltijd. 

Geniet van onze heerlijke koffie, een vers broodje of ons huisgemaakt gebak!

Liefs Maud en Tjeerd